Mostar Airport

Ponuda

 SMJEŠTAJ
Hotel BEVANDA raspolaže kapacitetom od dvadesetosam dvokrevetnih soba, te pet raskošnih apartmana koji se sastoje od dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila sa masažnom jakuzzi kadom. Sve sobe posjeduju mini bar, Pay TV, Internet priključak, sušila za kosu kao i vlastiti balkon.
Sobe su opremljene sa stilskim namještajem i po izboru gosta nudimo razdvojene krevete kao i francuske ležajeve. Također posjedujemo sobe za pušače i nepušače, dok će Vaš boravak učiniti još ugodnijim činjenica da je cijeli objekat klimatiziran. Hotel posjeduje vlastitu podzemnu garažu kao i vanjski parking. Restoran i kafeterija će zadovoljiti i najizbirljivije goste. Pošto uz hotel protječe rijeka Radobolja izgrađena je vanjska terasa sa ljetnom baštom tipa vrtne restauracije na vodi, koja sigurno neće ostaviti ravnodušnim nijednog posjetitelja.

 

VRTNA RESTAURACIJA
Sljubljeni na prvi pogled, ljetna večer u Mostaru i naš tako ljupki vrtni restoran zahvaljuju ti, dragi prijatelju, na trenucima posvećenosti i pozornosti. Veže nas sada mnogo toga, i radoznalost i želja i nada. Bit ćemo osobito počašćeni ako se ovi trenuci pretvore u zajedničko susretanje i trajanje. Možda Vam ova priča zvuči kao reklama, ali ne. Ovo je preporuka za one koji žele samo vrhunski kvalitet – hotel koji je specifičan spoj topline, elegancije, ljepote i funkcionalnosti -Bevanda

 

GASTRO PONUDA
Posebna pozornost posvećena je modernom uređenju interijera restorana. Restoran ima bogatu i raznovrsnu ponudu svježih sezonskih i vrhunskih lokalnih specijaliteta uz bogatu vinsku kartu domaćih i stranih vina. Naši vrhunski kuhari ispunit će sve Vaše želje i pripremiti najpoznatije gastronomske specijalitete ovoga područja koji će Vas ostaviti bez riječi.

Neka restoran hotela BEVANDA bude vaš domaćin uvijek kada budete u posjeti našem gradu. Kafeterija našeg hotela nezaobilazno je mjesto za susret, jutarnju kavu i prelistavanje dnevnih novina. Ponosno Vam predstavljamo svježe domaće kolače koje radimo tijekom cijele godine. Bogata ponuda raznovrsnih koktela čiji se izbor prilagođava godišnjem dobu razveselit će i osvježiti svakog gosta. Uz sve ovo nudimo i room service.
Provedite ugodan poslovni ili odmorišni boravak u hotelu BEVANDA uz našu gastro ponudu.

 

SLASTIČARNA
 Nedaj se smesti, Prijatelju. Samo naprijed! Ovo je, doista, poseban hotelski kutak. Primamljiv i sladak. Istinski gradski hit. Naša slastičarnica je upravo takva da se zbog nje prekida i dijeta. Šalimo se! Imamo poseban program slastica za dijabetičare.

Ovakav poziv se ne odbija!


Warning: require(/home/hotelbev/public_html/wp-content/themes/kingsize/kingsize/comments.php): failed to open stream: Permission denied in /home/hotelbev/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 912

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/hotelbev/public_html/wp-content/themes/kingsize/kingsize/comments.php' (include_path='.:/usr/local/altphp54/lib/php') in /home/hotelbev/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 912